Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Rensa brynen permanent
Presentkort
Diatermi / Epilering/ permanent hårbortagninng
Hårborttagning med E-Light
Restylane

Kategorier

Behandlingar
Drop in tider
Erbjudanden
Nya lokalen
Personaler
Presentkort
produkter
Rensa brynen permanent
drivs av

Min blogg

Diatermi / Epilering/ permanent hårbortagninng

Med diatermi ger vi det resultat som kunderna efterfrågar. En säker och berövad metod för alla typer av hår, ljust som mörkt, tunt som grovt, spelar ingen roll. Vi samarbetar med landstinget vilket ger trygghet till våra kunder som efterfrågar den skicklighet och det kunnande vi kan ge. För mer info boka en tid hos Meichlin 08-580135776 kommentarer på Diatermi / Epilering/ permanent hårbortagninng:

Kommentarer RSS
Fanny on den 13 november 2012 05:55
Detta är sänt du ser bra resultat med diadermi hos de ....Keep up the good work Meichlin
Svara på kommentar
 
jk on den 19 maj 2014 07:35
jag går hos en kvinna på diatermi i västerås, hon tappar nålarna på mig där dom inte ska vara och jag tycker det är otäckt å får inte ens en ursäkt, sen pratar hon länge i telefon på mina besök och tar betalt för den tiden tills jag sa till å hon blev jättesur, jag vill inte ha det så här....det är smärtsamt som det redan är :(


Mount on den 14 februari 2017 04:01
Woah! I'm really lοving the template/thеme of this website. It's simple, yet effective. Ꭺ lot of times it's chalⅼenging to get that "perfect balance" Ьetԝeen usability ɑnd visᥙal aрpearance. I must say you have dоne a exϲellent joЬ ԝith this. In addition, the blog loads sսper fast fߋr me on Safari. Eҳcellent Blog!
Svara på kommentar


Abigail on den 7 mars 2017 05:13
With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of completely unique content I've either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any ways to help stop content from being ripped off? I'd definitely appreciate it.
Svara på kommentar


Steen on den 12 april 2017 13:43
The full environmental benefits of space solar power derive from doing most of the work outside of Earth's biosphere.
Svara på kommentar


Charteris on den 13 augusti 2017 13:53
I simрly ϲouldn't go awɑy youг web site prior to suggesting that I actually ⅼoved the usual info a person provide for your guests? Is gonna be again ceaselеѕsⅼy to checк up ⲟn new pօsts
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint