Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Rensa brynen permanent
Presentkort
Diatermi / Epilering/ permanent hårbortagninng
Hårborttagning med E-Light
Restylane

Kategorier

Behandlingar
Drop in tider
Erbjudanden
Nya lokalen
Personaler
Presentkort
produkter
Rensa brynen permanent
drivs av

Min blogg

Hårborttagning med E-Light


Traditionella tekniker för hårborttagning, som rakning, plockning, vaxning och krämer ger endast tillfälliga resultat.
E-Light Laser är unik när det gäller behandling av oönskad hårväxt utan risk för att skada ömtåliga hud, porer och struktur på hud. Behandlingen kan utföras året runt då den klarar de olika hudtyper.

Den revolutionerande metoden vi har är effektiv och säker, och innebär ingen fara för huden. Dessutom är resultatet helt permanent, till skillnad från många andra hårborttagningsmetoder. Tack vare RF kan E-light uppnå bra resultat på mjukt eller tunt hår, till skillnad mot traditionella IPL-behandlingar. 
E-light utstrålar ett oskadligt, långvågigt rött ljus som absorberas av melaninet i hårsäckarna. Det omvandlas där till värme och vid 70°C förstörs proteinet i de hårsäckar som befinner sig i tillväxtfasen av växtcykeln och nytt hår kan inte bildas. På de flesta ställen på kroppen är endast 20-30% av hårstråna i tillväxtfas och det brukar därför krävas totalt 4-6 behandlingar.Man kan vid varje behandling komma åt mellan 60 – 90 % av hårstråna

7 kommentarer på Hårborttagning med E-Light:

Kommentarer RSS
Harton on den 14 februari 2017 03:51
Greate artiсle. Keeр posting sᥙch kind of information on your blog. Im really impressed by your site. Hi there, You've done an excellent joƄ. I'll certainly digg it and іn my opiniߋn suggest to my friends. I am confiԁent they'll be benefited from this website.
Svara på kommentar


Whitmore on den 21 september 2017 11:26
I do not knoѡ if it's just me or if eveгybody else experiencing isѕues with yοur Ƅlog. It seems like some of the text in your content are running off the screen. Can somebody еlse please comment and let me know if this is happening to them too? This mаy be a issue with my browser because I've had this happen previously. Cheers
Svara på kommentar


Newcomer on den 23 september 2017 09:31
Modular Building Systems are creators to home builders in the Philippines modular the construction cost Philippines portable systems which provide flexibility the construction cost Philippines and cost of building a house in the Philippines space of house builders Philippines create is Cebu home builders quality working environment.
Svara på kommentar


Mcknight on den 10 mars 2018 02:26
Every weekend i used to pay a quick visit this site, as i want enjoyment, for the reason that this this web site conations in fact good funny information too.
Svara på kommentar


Banks on den 10 mars 2018 02:30
I feel that is one of the such a lot significant information for me. And i am happy studying your article. But want to observation on some general issues, The web site style is ideal, the articles is in point of fact excellent : D. Excellent process, cheers
Svara på kommentar


Brandt on den 10 mars 2018 02:36
Superb blog you have here but I was wondering if you knew of any forums that cover the same topics talked about in this article? I'd really like to be a part of community where I can get opinions from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!
Svara på kommentar


Stauffer on den 10 mars 2018 02:44
I believe that is one of the such a lot important info for me. And i'm satisfied reading your article. However should observation on some general issues, The site style is great, the articles is in reality excellent : D. Excellent process, cheers
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint