Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Rensa brynen permanent
Presentkort
Diatermi / Epilering/ permanent hårbortagninng
Hårborttagning med E-Light
Restylane

Kategorier

Behandlingar
Drop in tider
Erbjudanden
Nya lokalen
Personaler
Presentkort
produkter
Rensa brynen permanent
drivs av

Min blogg

Drop in kunder

Alla drop in kunder är välkomna men det kan hända att jag är upptagen med en behandling och då kan jag inte lämna min kund som har betalat för den tiden och gå ut och hjälpa till andra kunder samtidigt. Det är därför rekommenderar jag att du ringer mig innan du kommer så berättar jag om vilka lediga tider som jag har för en konsultation eller produkt rekommendation och du får det bästa hjälpen av mig och om du vill chansa är du varmt välkommen så klart..Tack för förståelse:)
 

0 kommentarer på Drop in kunder:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint