Hud & Diatermikliniken i Jakobsberg - Tandblekning
Hud & Diatermikliniken  - i Jakobsberg
Zoom_WhiteSpeed #tandblekning #tänder #järfälla #jakobsberg #stockholm #barkarbystaden #presentkortTandblekning 

Professionell tandblekning med Zoom_WhiteSpeed. 

Oavsett om du vill höja ditt självförtroende eller bara se så bra ut som möjligt, så är tandblekning fortfarande den mest efterfrågade kosmetiska tandvårdsbehandlingen. Vill du ha en blekningslösning som passar din livsstil och ger snabba resultat, med lite eller inget obehag så är Philips Zoom perfekt för dig. Philips Zoom är en tids- och kostnadseffektivt tandblekning som ger dig vitare tänder och friskare leende. 
För att få ett optimalt resultat av Zoom tandblekning bör dina tänder vara friska och putsade innan tandblekningen. Aktuell forskning visar att du får ett bra resultat av blekningen även om du inte har nyputsade tänder, men vi rekommenderar ändå att låta en tandläkare eller tandhygienist putsa dina tänder innan tandblekningen. Syftet med tandblekningen är att du skall få ett vitt och fräscht leende och då kan det kännas skönt att också tänderna är rena och putsade.

Behandlingsgång 

•Vi börjar med att bestämma på en färgskala vilken färg dina tänder har innan behandlingen.
•Behandlingen börjar med att vi skyddar dina läppar, tandkött och tunga. Sedan läggs blekningsgelen på i 4 stycken 15 minuters perioder. Tänderna blir belysta med en lampa. Under behandlingen ligger du bekvämt i våra mjuka behandlingsstolar. 
• Behandlingen tar ca 1 timma och efter detta tittar vi på nytt på färgskalan och ser hur mycket vitare dina tänder har blivit. Vi hoppas att resultatet får dig att vilja visa upp ditt nya leende genom att skratta och le lite extra. 

Egenskaper - Philips Zoom
Zoom_WhiteSpeed #tandblekning #tänder #järfälla #jakobsberg #stockholm #barkarbystaden #presentkort
• Har kliniskt bevisats att det snabbt ger vitare tänder. 
• Upp till 8 nyanser vitare på bara 1 timme 
• Aktiv fläckborttagning 
• Stärker tänderna 
• Enkelt: Behandling i fyra steg
• Optimalt resultat av vitare tänder

Vad är då viktigt att tänka på inför en tandblekning? 

1.Du bör ha fått dina tänder undersökta och putsade av en tandläkare/tandhygienist innan tandblekningen. Vi rekommenderar att du under de 3 senaste månaderna har varit hos en tandläkare för konsultation för att undersöka om du har några underliggande munhälsoproblem som du i så fall måste behandla innan tandblekningen. Tandblekning utförs inte på en patient med dålig munhälsa.

2.Var noggrann med att du får tillräckligt med information innan tandblekningen. Vilket resultat kan du förvänta dig, vilken tandblekning passar dig bäst, vilka alternativ finns det? Dessa frågor kan tandläkare/tandhygienist svara på. 

3.Efter Zoom tandblekning rekommenderar vi att du undviker färgad mat och dryck samt undviker att röka och snusa i 48 timmar efter behandlingen för att få maximal effekt av tandblekningen. Exempel på färgad föda som du bör undvika är rödvin, bruna såser eller annan färgad mat eller dryck. Vi rekommenderar att du istället intar "vit" mat och dryck, exempelvis mjölk, ris och kokt fisk. 

4. Det finns idag inga kända biverkningar av tandblekning förutom att du under behandlingen och en kort tid efteråt kan uppleva ilningar i tänderna. Detta försvinner efter högst 24 timmar, men de flesta patienter känner dock ingenting. Ilningar kan du få av alla på marknaden förekommande tandblekningsmetoder.

5. Bra att veta är också att resultatet av en tandblekning avtar med tiden. Hur fort det går varierar från person till person men kan påverkas av hur mycket kaffe eller thé du dricker samt om du röker eller snusar. I genomsnitt håller blekningen i några år. Vår erfarenhet är att om man blekt tänderna en gång så brukar man gärna vilja behålla den nya vita färgen. För att göra detta kan man använda sig av valfri tandblekningsmetod. Har du tidigare blekt tänderna med Zoom kan du välja samma igen eller använda tandblekningsskenor eller tvärtom. Hur ofta du kan fräscha upp tandblekningen bör du diskutera med tandvårdspersonalen.

Pris: 4500 kr 
Erbjudande till nya kunder: 3800 kr
Zoom_WhiteSpeed #tandblekning #tänder #järfälla #jakobsberg #stockholm #barkarbystaden #presentkort #3D microblading #3dögonbryn #3dbryn #taffy #laser #fetreducering #celluliter