Hud & Diatermikliniken i Jakobsberg - Fransförlängning
Hud & Diatermikliniken  - i Jakobsberg

Fransförlängning


fransforlangning bokadirekt #Ipl #Laser #Ansiktbehandling #Fotvård #Massage #ytligaBlodkärl #Taffy #3DkosmetiskTatuering #kosmetiskTatuering #järfälla #Jakobsberg #Diatermi #Fettreducering #Fransar #Brynplock #Vaxning #piercing #NavelpiercingFramhäv dina ögon med en vacker fransförlängning. Vi arbetar med minkfransar som är naturligt böjda, de appliceras på var och en av dina egna fransar för ett naturligt utseende.
(Högkvalitativa syntetfransar finns även för dig som föredrar det.)

Vi erbjuder flera olika längder och tjocklekar,vilket ger dig friheten att bestämma själv. Du får längre och tjockare fransar samtidigt det ser naturligt ut.
Efter en ögonfransförlängning hos oss behöver du inte använda mascara.
Fransförlängningen håller i ca 5 veckor beroende på var de naturliga fransarna befinner sig i sin livscykel. En naturlig franslivscykel varar ca 2 månader, sedan faller den av naturligt och en ny frans växer ut.Vi tappar alltså 1-2 fransar per dag (precis som vi tappar hårstrån från huvudet).Därför rekommenderas påfyllning var 2-3:e vecka för att undvika ”luckor”.

Inför besöket
Har du ljusa fransar bör du även beställa en fransfärgning i anslutning före din behandling. Bäst hållbarhet av din fransförlängning får du om du sminkar av dig kvällen innan och inte har några krämer och oljebaserade produkter i närheten av fransarna fram till ditt besök hos oss. Vatten går bra att tvätta med på morgonen.Tvätta fransarna noggrant efter sminkborttagning.
Innan en fransförlängning, undvik ögonfransböjare samt permanent fransböjning vilket gör det svårare att fästa fransarna.

Efter behandling
Undvik att simma, bada bastu och sola solarium de närmaste 24 timmarna. Detta för att ge limmet tid att härda till 100%. Undvik att gnugga ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet, låt gärna ögonen lufttorka. Använd inte vattenfast mascara. Om du måste kan du använda lite vattenbaserad mascara och vattenbaserad makeup-remover men bara längst ut på fransarna. Det absolut bästa är att undvika mascara helt. Var rädd om dina fransar och undvik kontakt med dem. Dra aldrig i en frans, limmet är så starkt att din egen frans sannolikt lossnar.
Undvik att få cremer eller oljor på eller nära dina fransar.
Använd inte ögonfransböjare.

 
Priser:

Fransförlängning volym 650 kr, 2,5h
Fransförlängning helt set: 895 kr, 2h
Fransförlängning liten fyllning(minst 50% kvar): 450kr, 1h
Fransförlängning stor fyllning(25-50% kvar): 650kr, 1,5h
Borttagning fransförlängning: 250kr (ca 20min)

bokadirekt #KemiskPeeling #AHA #Nimue #Skinrecurfacing #pHformula bokadirekt #Ipl #Laser #Ansiktbehandling #Fotvård #Massage #ytligaBlodkärl #Taffy #3DkosmetiskTatuering #kosmetiskTatuering #järfälla #Jakobsberg #Diatermi #Fettreducering #Fransar #Brynplock #Vaxning #piercing #Navelpiercing

Laser Hårborttagning #IPL Laser #3D Kosmetisk tatuering #Ansiktbehandling